Osztálykirándulás

Gyerektábor

A PÁSZTORTŰZ PANZIÓ ÉS GYERMEKTÁBOR a Nyárád kanyarulatában fekszik, csendes, barátságos falusi környezetben. Hat darab, három csillagos turisztikai besorolású, igényes kialakítású faház alkotja, valamint egy jurta alakú központi épület, amely az étteremnek és a konyhának ad helyet, ugyanakkor közösségi programok színteréül is szolgál. Minden faházhoz tartozik egy fedett veranda, ahol a kézműves foglalkozásokat tartjuk.

A faházak kétszobásak, minden szobához fürdőszoba tartozik. A szobák 4-5 diák kényelmes elszállásolására alkalmasak, a manzárdrészben kialakított tágas, fürdőszobás helyiségben pedig 6-8 gyerek számára biztosítható kényelmes elhelyezés. A tábor két csoport (90 fő) befogadására alkalmas. A Nyárád által határolt kéthektárnyi terület kiválóan alkalmas szabadidős tevékenységekhez.


Programok

A táborba elsősorban 40-45 fős iskolai csoportokat várunk tanulmányi kirándulás, erdei iskola vagy nyári táborozás céljából. A egyhetes turnusok idejére számos gyalogtúrát kínálunk a környék kirándulóhelyeire, és felkeresünk egy szomszédos majort is, ahol a gyerekek közelebbről megismerkedhetnek az állattartással.

Két délután kézműves foglalkozást szervezünk, amely során a környéken élő mesteremberek bemutatják a vidékre jellemző mesterségek fortélyait.

Beiktatunk egy-egy rövidebb autóbuszos kirándulást is a környék nevezetességeihez: Marosvásárhely, Szováta és a Medve-tó, a parajdi sóbánya, a marosvécsi Kemény-kastély, az erdőszentgyörgyi Rhédey-kastély, Bözödújfalu, Segesvár és a fehéregyházi Petőfi-emlékhely – hogy csupán néhányat említsünk.

Igény esetén bármilyen más program megszervezésében is szívesen segítünk.


Látogatás egy majorban

Látogatás egy majorban

Kézműves foglalkozások

Kézműves foglalkozások

Tekintse meg fotóinkat a faházakról és a táborról!


Kérdése van? Szeretné, ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.