Óriási élmény volt ebben a csodálatos környezetben eltölteni egy hetet, remek lehetőséget nyújtott a hagyományos számháborúink, tábori programjaink megszervezéséhez is. Nagy örömünkre szolgált, hogy belekóstolhattunk a szövés, fafaragás, gyékényfonás és juhászat mesterségeibe, rejtelmeibe. Köszönjük szépen a finom, házias ételeket, a kedves kiszolgálást, a segítőkészséget. Szívünkben és emlékünkben örökre megőrizzük az itt szerzett élményeket, emlékeket, és ha tehetjük, mielőbb visszatérünk ide!

A tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola táborozó tanulói és tanáraik: Kovácsné Pintér Éva, Makrai Marianna, Chriszt Réka, Falusi Noémi és Csillik Csilla. 2014. július 13-19.

Köszönünk mindent, a kedvességet, a figyelmet, a sok csodálatos élményt, az isteni töltött káposztát! Köszönjük a pálinkát, a Csíki sört, az áfonyalekvárt, a türelmet, hogy elviselték a „hangzavart”, egyszóval mindent! Jó lenne visszajönni! Szeretettel gondolunk vissza e kedves székely emberekre!

A budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola 12. e osztálya, 2009. szeptember 18

Szívszorongató érzés volt gyönyörködni annak a tájnak a szépségében, amelyet sajátunknak tekinthetünk, még akkor is, ha a történelem Ura ezen a téren megpróbált bennünket. Élményekben gazdagodva szívből jövő köszönetünket fejezzük ki az odafigyelésért, a szeretetteljes gondoskodásért.

Testvéri szeretettel: Siklósról, 2010. június 27.- július 3.

Köszönjük az itt töltött egy hetet. Jól éreztük magunkat ITTHON! Köszönjük a szakács néniknek a finom ételeket és a szíves vendéglátást!

Az Orbán család Gyuláról, 2011. július 23.

Jó volt megélni ez alatt a néhány nap alatt, hogy itt is itthon vagyunk – az Isten tenyerén.

A maglódi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai, 2009. november 8.

Nagyon örültünk, hogy itt lehettünk, köszönjük a vendéglátást, az új ismerősöket!

A kispesti Waldorf 8. osztálya és három tanáruk, 2010. június 13.

Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk, felejthetetlen élmény volt számunkra! Csodás helyen klassz emberek: jól sikerült, emlékezetes találkozó!

A Bolyai Farkas Líceum 1975 évi XII. D osztálya

Jól sikerült erdélyi kirándulásunk, amelyen nagyszerű embereket ismerhettünk meg, és nagyszerű vendéglátásban volt részünk. A helyi hagyományokat felfedeztük, a kultúrát megismerhettük. Reméljük, visszatérünk még Erdélyországba!

Móricz Zsigmond Gimnázium 11. A osztálya, 2010. szeptember 10.

Magyar-amerikai unitárius fiatalok tábora, 2010. augusztus 6.

This is the place to which we most want to return. These are the friends we most want to see again.

Maggie Russel

This was such a perfect trip! I fell in love with this place and I can’t wait to come back.

Sam Shepherd

Bejártunk néhány országot Európában és a tengeren túl. A vendéglátás itt tapasztalt színvonala az eddigiekhez képest a legkiválóbbak közé tartozik. A felszolgálók kedvessége, mosolya, a csend, a tisztaság, a gyorsaság, előzékenység, s még sorolhatnám a kiváló jelzőket. Ez a kedves kis fészek mindannyiunk tetszését elnyerte, és elhatároztuk, hogy évente visszatérünk ide. Kívánom, hogy a házigazdáknak a jó Isten adjon erőt, egészséget és jó kedvet, hogy ezt a létesítményt tovább fejlesszék, virágoztassák. (Dr. Szentkirályi István Debrecenből)

A marosvásárhelyi Egyesülés Gimnázium vén diákjai ötvenéves találkozója alkalmából, 2011. szeptember 10.

Köszönjük a vendéglátást, finomak voltak az ételek, kedvesek az emberek, szép a táj! Viszontlátjuk egymást!

A kunszgeti csapat, 2011. augusztus 14-20.

Az egyenes út jutalma éppen abban van, hogy nem tértél le róla.

A dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium csapata, 2012. júniusa

Erdélyt felfedező gyerekekkel szárnyal a lelkünk, Nyárádszentlászlót illeti a dicskoszorú.

A budapesti Móricz Zsigmond Gimnázium 11. B és 12. D osztályai, 2013. szeptember 8-13.

Itt jártunk Erdély 25 legfelkészültebb fiataljával. Köszönjük az EU-s táborunk minden versenyzője és szervezője nevében!

2014. november 16.

Eljöttünk mi Szentlászlóra, A Pásztortűz Panzióba. Mi voltunk a nagy B-sek, Programjaink mesések. Ettünk, ittunk, jól mulattunk, Sajnos sokat nem maradtunk. Mi pedig összefogtunk, A kicsiket összeráztuk. Buli volt és miegymás, Összerázón így szokás.

A Bolyai Farka Líceum IX. B és X. B osztályának tanulói, 2014. november 21-23.

Összerázó kirándulásunk helyszínéül választottuk a Pásztortűz Panziót, hisz ez, mint ahogy erre számítottunk is, fantasztikus helyszínt nyújtott a diákok táborának. Köszönjük a szívélyes fogadtatást, a szeretetteljes vendéglátást! u.i. E(n)nél jobb nincs!

A marosvásárhelyi Bolyai farkas Elméleti Líceum IX-X. E osztályos tanulói és tanárai, 2013. október 19-21.

Sok szeretettel jöttünk s megyünk, mert az Önök vendégszeretete, a nekünk főzött-sütött-tálalt ételek kitűnősége meggyőzött bennünket arról, hogy hazaérkeztünk. Külön köszönjük a fáradhatatlanságukat, töretlen lelkesedésüket!

A kunszigeti Két Tannyelvű Általános iskola tanulói és tanárai, 2014. július 5.

Marosvásárhelyi unokatestvérünk születésnapját töltöttük itt. Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, a finom ételeket! Jó volt itt együtt lenni, és biztosan visszatérünk még a családjainkkal. Köszönünk mindent a viszontlátásig!

Antal Ági és családja, 2013. szeptember 28.

Újra itt egy itt megszervezett összerázó! Köszönjük az ellátást, az újabb emlékeket, és a megfelelő kiszolgálást egy ilyen remek csapat segítségével. Reméljük, hogy lesz még lehetőségünk ide kirándulni, és újabb csodás itteni élményekkel gazdagodni. Most voltunk először ezen a helyen, és biztosak vagyunk abban, hogy jövőre is visszatérünk. Élmény volt ilyen helyen tölteni az első kirándulásunkat együtt, köszönjük ezt a fantasztikus ellátást és bánásmódot.

A Bolya Farkas Elméleti Líceum X.E és IX.E osztályai, 2014. október 19.