Mindenkit szeretettel vár

Székelyföld és a Pásztortűz Panzió!

A Pásztortűz Panziót hat darab, három csillagos besorolású, igényesen kialakított faház alkotja, a panzió lelke pedig a jurta alakú központi épület, amely az étteremnek és a konyhának ad helyet, és a  közösségi programok színteréül is szolgál. Minden faházban négy szoba található, kettő a földszinten, kettő az emeleten. Valamennyi szoba saját fürdőszobával rendelkezik, kétágyasak és pótágyazhatók.

A Pásztortűz Panzió 50-60 fő egyidejű elszállásolására alkalmas, legyen szó turistacsoportról, családi és baráti társaságokról. Vendégeinknek teljes ellátást tudunk biztosítani. A létesítmény színvonalas körülményeket biztosít diákcsoportok, táborok, erdei iskolák számára, s nem utolsó sorban ideális kiindulópontja a székelyföldi csillagtúráknak. Táborozáskor a diákok elhelyezése 4-5 ágyas szobákban történik. A faházakhoz tartozó fedett verandákon zajlanak a kézműves foglalkozások.

 A jurta alakú étterem ideális helyszíne kisebb családi összejöveteleknek (keresztelő, konfirmálási vagy ballagási ebéd, eljegyzés9 és osztálytalálkozóknak. A 250 fő befogadóképességű, a helyiek által csak lovagteremnek hívott helyiség pedig a lakodalmak kiválóhelyszíne.


Tekintse meg fotóinkat!


Kérdése van? Szeretné, ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.