Cibere Étkezde

A Pásztortűz Panzió konyhája méltán népszerű az idelátogatók körében. A szakácsnőink keze alól kikerülő ételeink híven tükrözik a Nyárádmente ízvilágát, alapanyagainkat jó részét saját kiskertünkben termeljük meg, vagy környékbeli termelőktől vásároljuk. Vendégeink soká emlegetik a kemencében, káposztalevélen sült házi kenyér illatát, saját készítésű padlizsánkrémünk és zakuszkánk füstös ízét, valódi áfonya-, hecsedli- és szilvalekvárunk zamatát.

Az erdélyi konyha ízeit emellett a Cibere Étkezdében árusított meleg ételek képviselik. Naponta változó kínálatunkban vendégeink megtalálják a csorbákat, poékalevest, pacallevest, tárkonyos pityókalevest, juhtúrós puliszkát, székely töltött káposztát, marosszéki tokányt, pánkót, és még sorolhatnánk. Ételeink a hagyományos erdélyi ízesítéssel, fűszerekkelkészülnek, mindenféle mesterséges adalékanyag felhasználása nélkül.

 

Pengő Élelmiszer Üzletünk

Felbuzdulva ételeink sikerén elhatároztuk, hogy Budapestre is elvisszük a Nyárádmente ízeit. Házi lekvárjaink és zakuszkáink négy budapesti boltban is kaphatók, a nyárádszeredai Csizamadia családi tejfeldolgozó termékeivel és a marosvásárhelyi Petry húsfeldolgozó készítményeivel egyetemben.

A Budapestre szakadt erdélyiek kedvéért olyan „hazai” termékeket is árusítunk, mint a Hargita Gyöngye és a Borszéki ásványvíz, mustár, házi csoki, Eugenia keksz, halva, rahát, puffasztott kukoricapehely (Pufulet) és rizspehely (Pufarin), fagyasztott miccshús, sült paprika, üveges zakuszka.

2010-ben elnyertük AZ ÉV ÜZLETE címet! Olvassa el a cikket itt >

Lelőhelyek:

Budapest, XIII. Dunyov István utca 9.  Nyitva tartás: 6.00-21.00

Budapest, XIII. Jászai Mari tér 5.,    Nyitva tartás: 7.00-22.00

Budapest, XIII. Váci út 134.,   Nyitva tartás: 6.00-21.00


Kérdése van? Szeretné, ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.